Αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο 4+1 ημέρες

Λονδίνο

Αεροπορική εκδορμή στο Λονδίνο για την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου 2017Με απευθείας πτήσεις RyanAir - Αναχώρηση 25/10

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.


1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ

 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 20.00 και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη στο Λονδίνο και γνωριμία με τον Σάκη ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου και σας περιμένει για να σας βοηθήσει να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στην φημισμένη πρωτεύουσα. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο θα πάρετε μια πρώτη ενημέρωση για την πόλη. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση γιατί την επόμενη ημέρα έχουμε την ξενάγηση της πόλης.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για ξενάγησή στη Βρετανική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε από το Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου, θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου,αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγαμε με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν σημαντικό λόγο για την επίσκεψη μας. Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελάτε προαιρετικά μαζί μας σε μια υπέροχη νυχτερινή περιήγηση όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη και τα αξιοθέατα της φωταγωγημένα. 

3η ημέρα: ΠΥΡΓΟΣ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ 

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για εκδρομή στον Πύργο του Γουίνσδορ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας από τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας, όπως και το παρεκκλήσι του Σαίντ Τζώρτζις αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίνσδορ. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για τo απόγευμα σας προτείνουμε μια όμορφη κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση με επίσκεψη στην πόλη του Γκρινουιτς. 

4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ  

Για την σημερινή ημέρα σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική εκδρομή στην στην περήφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εναλλακτικά μπορείτε να διαθέσετε τον χρόνο σας στην πόλη και με την καθοδήγηση του τοπικού μας συνοδού να επισκευτείτε τα μέρη που εσείς θέλετε. Δείτε το Χάυντ Πάρκ, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο και το Σέιντ Τζεημς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ, που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τουσσό, το καλύτερο στο είδος του καθώς και το περίφημο Οντιτόριουμ. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής, καθώς και το πολυκατάστημα Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ σίγουρα θα σας κερδίσουν.

5η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

Μετά το πρόγευμα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα και αγορές στην πόλη. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Λονδίνου για να πάρουμε την πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι μουσείων & θεαμάτων, τοπικοί φόροι πόλεων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Photo gallery


Έντυπα και τιμοκατάλογοι
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Για συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Αξίζει να δεις
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί